Tuesday, August 24, 2021

- Loader BackLink (LoadLink Backer) - Flash rutier



aePiot worldwide news


Flash rutier

Fara permis sau baut la volanLuni, politistii Serviciului Rutier au aplicat 273 de sanctiuni contraventionale, au retinut in vederea suspendarii sapte permise de conducere, constatat trei infractiuni ...

Tue, 24 Aug 2021 14:10:00 GMT



....
....
....
....

Showing 1-4 of 100 items:

Scandalul continuă! Creţu îl face mincinos pe Todoran şi spune că încurca posturile propriilor jucători

Scandalul continuă! Creţu îl face mincinos pe Todoran şi spune că încurca posturile propriilor jucători

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

”Îmi vine să râd”. Reacția lui Becali, după ce a aflat cât cere Iftime pentru Ongenda

Gigi Becali a oferit o primă reacție legat de transferul lui Hervin Ongenda la FCSB, de la FC Botoșani. Patronul vicecampioanei a oferit 150.000 de euro în schimbul mijlocașului.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Promisiunea pe care Vinicius le-a făcut-o fanilor de la FCSB după remiza cu Sepsi

Promisiunea pe care Vinicius le-a făcut-o fanilor de la FCSB după remiza cu Sepsi

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Irina Begu, victorie mare la Cleveland. E pentru a treia oară în sferturile unei competiții WTA în 2021

Irina Begu a reușit să se califice în al treilea sfert de finală WTA din 2021. Românca a învins-o în turul secund de la Cleveland pe Polona Hercog.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....


more from Tag ...
OZARK fans are eagerly awaiting season four and have spotted clues pointing to something sinister with Ruth and Cade's history.

more from Tag ...

Footage of the upcoming Matrix sequel was shown at CinemaCon. At CinemaCon this Tuesday Warner Bros. finally revealed footage of The Matrix 4 in action and also unveiled its new official title.

more from Tag ...

Keanu Reeves as Neo and Carrie Anne Moss as Trinity are back in "Matrix 4" as Warner Bros. showed off the first footage of the much-anticipated action return Tuesday. The studio announced the film's ...

more from Tag ...

The latest war between Hamas and Israel followed a familiar – and troubling – pattern: Palestinian rocket fire devastating Israeli airstrikes; a mounting loss of life and appeals for the “senseless ...

more from Tag ...

Brandon Belt was in a daze. Hours before the Giants embarked to Queens to face the Mets Belt learned that his maternal grandmother Margaret Peterson had died from COVID-19. It was a crushing loss ...

more from Tag ...

Luis Garcia pitched into the seventh inning and two relievers completed a four-hitter to lead the Houston Astros to a 4-0 win over the Kansas City Royals ...

more from Tag ...



....
Un bărbat cu un pistol în mână a ameninţat trecătorii pe stradă, la Constanţa A fost panică pe litoral, după ce un individ care se plimba cu pistolul în plină stradă i-a îngrozit pe cei care treceau prin zona Delfinariului din Constanţa.  Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către un necunoscut, potrivit varesenews.it. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Un tânăr a evadat din sediul Poliției pe geamul toaletei în timp ce se afla în arest preventiv Un tânăr de 18 ani a evadat, marți seara, din sediul Poliţiei Urziceni pe geamul unei toalete, în timp ce se afla în arest preventiv pentru furt și conducere fără permis. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Tentativă oribilă de crimă la o universitate din Germania: Apa era otrăvită. Șapte persoane au primit tratament medical Șapte persoane de la o universitate din vestul Germaniei au primit tratament medical după ce au prezentat simptome de otrăvire, iar procurorii au deschis o anchetă privind suspiciunile de tentativă de crimă, au declarat marți autoritățile, conform AP. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Florin Cîțu nu era singur în mașină în momentul în care a condus băut în SUA. Document exclusiv Mihai Gâdea a prezentat, marți, în exclusivitate la Sinteza zilei, documentul arestării premierului Florin Cîțu în SUA. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ce se întâmplă cu pensiile. Explicațiile președintelui Casei Naționale de Pensii Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 ce se va schimba în modul de calculare a pensiilor. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Alocație europeană. Ce sumă ar putea primi pentru copii românii care lucrează în străinătate Comisarii europeni vor ca toți părinții care lucrează în străinătate să beneficieze de alocație pentru copii lor - și asta la nivelul celor din țările în care lucrează. În cazul României, aproximativ 75.000 de copii ar putea primi alocații europene. Loader BackLink (LoadLink Backer)
Tag
... o școală din Baia ...
Revoltă la o școală din Baia Mare, unde mai mulți elevi vor fi mutați: “Au ales două clase doar ca să scape de copii” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... Vremea azi, 25 august. Marți, instabilitatea ...
Vremea azi, 25 august. Instabilitate în majoritatea zonelor. S-ar putea să cadă grindina şi să se producă vijelii Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... marţi că a suspendat ...
Banca Mondială suspendă ajutoarele pentru Afganistan, după ce talibanii au preluat puterea Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... recent livrările de gaze ...
Rusia a redus livrările de gaze naturale către Europa, în ultimele săptămâni. Ce urmează Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... împotriva infectării cu ...
Studiu: Eficacitatea vaccinurilor Pfizer şi Moderna a scăzut la 66% în cazul variantei Delta Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... au fost chemați ...
Autoritățile, puse pe jar degeaba. Salvatorii fuseseră chemați pentru doi pui de barză Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Imagine bizară surprinsă pe DN72: un şofer a înghesuit o vacă şi un berbec în portbagajul maşinii Care este cel mai trăsnit lucru pe care l-aţi văzut vreodată în trafic, într-un autoturism?! Ei, dacă cineva credea că le-a văzut pe toate, haideţi să vă arăt ce mai transportă românii cu maşina. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Tânără snopită în bătaie, pe o stradă din Târgu Jiu. Fata a fost lovită fără milă cu pumnii și picioarele, sub ochii trecătorilor Incident şocant în miezul zilei, pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Două femei au luat la bătaie o tânără chiar sub ochii trecătorilor. Tânăra a fost pusă la pământ şi lovită cu piciorele şi pumnii de cele două, fără milă. Nici ţipetele trecătorilor nu le-a impresionat pe agresoare. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
O ambulanţă a fost izbită în plin, într-o intersecţie din Braşov: şoferul maşinii nu a acordat prioritate autospecialei Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism şi o ambulanţă s-au ciocnit, în municipiul Braşov. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani, arestat pentru furt şi conducere fără permis, a fugit pe geam, din toaleta secţiei de poliție Evadare ca-n filme, în Urziceni. Un tânăr de 18 ani, care se afla în arest preventiv pentru furt calificat și conducere fără permis, a reușit să fugă chiar de sub ochii poliţiştilor, pe geamul de la toaleta din sediul secției de poliție. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Impact devastator între două TIR-uri la ieşirea din Târgovişte. A fost pericol de explozie: unul dintre TIR-uri avea 19 tone de clorură de potasiu Accident grav pe DN72, în dreptul localităţii Viișoara. Două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit violent, iar în urma impactului un şofer a ramas încarcerat. Ceilalți doi șoferi au reușit să iasă singuri din mașini până la venirea salvatorilor, însă toți trei au ajuns la spital. Traficul a fost dat peste cap, iar în zonă s-au format cozi kilometrice. Loader BackLink (LoadLink Backer)


more from Feed ...
Earlier in the year we reported on the Android 12 beta potentially leaking the Pixel 6's under-display fingerprint scanner and now we're seeing that rumor given further weight by Google itself. As ...

more from Feed ...

A 6-year-old girl was struck and killed by a car in Brooklyn on Tuesday night police said.

more from Feed ...

Încurajat de un sondaj care arată că majoritatea românilor (aproape 60%) și-ar da votul unui partid cu valori religioase și tradiționale Ludovic Orban s-a cățărat pe un val care este gata să se surpe ...

more from Feed ...



....
Dieta cu pepene galben. Slăbești rapid 5 kilograme. Iată cât de uşor se ţine!

Pepenele galben este o sursă bogată de proteine şi fibre, dar şi acizi graşi esenţiali omega 3. În ceea ce priveşte aportul de vitamine şi minerale, află că îţi furnizează vitaminele A, B, C şi K, la care se adaugă potasiu, magneziu, cupru şi zinc.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Bărbat lovit mortal pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni în localitatea arădeană Bocsig a fost lovit mortal de un autoturism, în noaptea de marţi spre miercuri, iar şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţişti.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
VIDEO - Tânără bătură de trei femei, pe stradă, în centrul orașului Târgu Jiu - Imagini șocante

O tânără a fost bătută de două femei, pe o stradă din municipiului Târgu Jiu. O femeie aflată într-un troleibuz a filmat agresiunea. Atenție, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional! 

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Cod galben de instabilitate atmosferică - 25 de județe sunt vizate - Harta zonelor afectate

Cod galben emis de ANM. 25 de județe sunt afectate de instabilitate atmosferică accentuată.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Accident pe munte, în Piatra Craiului. Un militar, în stare gravă - VIDEO

Un turist a fost rănit grav, în Piatra Craiului. Bărbatul are mai multe răni la cap și multiple traumatisme pe corp. 

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
VIDEO – A salvat copilul de la moarte în ultima secundă – Imagini care-ți taie respirația

Imagini virale cu o salvare miraculoasă făcută în ultima clipă.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
Tag
... poate călca pe urmele lui ...
„Galatasaray Romena”. Fatih Terim îl vrea şi pe Octavian Popescu! Au început negocierile, iar Gigi Becali se poate îmbogăţi. Suma cerută pentru „perla” de la FCSB Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... 2-3 (4-6 la general) ...
Seară nebună în play-off-ul Champions League! Young Boys, calificare dramatică cu Ferencvaros. Benfica a eliminat-o pe PSV. Dorin Rotariu și Ludogoreț au ratat „masa bogaților” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... Becali a avut o primă reacţie ...
„Cu mine nu îi mai merge!” Reacţia lui Gigi Becali, după ce Valeriu Iftime a anunţat că Ongenda costă cel puţin un milion de euro: „Îmi vine să râd!” Adevărul despre negocierile pentru starul de la Botoşani Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... prelungit contractul cu FCSB, informaţie dezvăluită ...
FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase! Dezvăluirea lui Ioan Becali, înainte să îl facă pe Olimpiu Moruţan „sultan” la Galatasaray: „Am anunţat cluburile! Cine se va înţelege cu el, îl va avea!” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
...

Anunțul a fost făcut ...

Nebunie pe piața transferurilor! Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece la Manchester City. Detalii de ultimă oră despre mutarea surpriză Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
...

Mai multe publicații internaționale au ...

Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe! Anunțul bombă în presa din Spania. Ce răspuns a dat PSG Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină O femeie și-a cumpărat o casă și, după ceva timp, a decis să transforme curtea după un plan bine pus la punct. Când totul a fost gata, vecinii și cunoscuții au fost uluiți de ceea ce a făcut aceasta în grădină. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații Igor și Grichka Bogdanov și-au făcut un renume în Franța cu ajutorul emisiunilor și lucrărilor științifice publicate. În ultimii ani, însă, gemenii au atras atenția prin look-ul lor neobișnuit, obținut în urma operațiilor estetice. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Prima fotografie cu bebelușii Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, fotbalistul Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Și colega de trupă a lui Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards, a născut, la doar câteva zile după ea. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ștefania Costache (Lolrelai de la iUmor) a întors toate privirile cu ținuta ei sexy, la plajă. Cum a fost surprinsă Ștefania Costache, cunoscută cu numele de Lolrelai își încântă fnaii cu imagini în ipostaze incendiare. Recent, fosta concurentă de la iUmor s-a fotografiat la plajă. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
....
....






aePiot worldwide news

- Loader BackLink (LoadLink Backer) - Record de viteză pentru o autostradă din România: radarul a surprins un șofer cu 288 km/h



aePiot worldwide news


Record de viteză pentru o autostradă din România: radarul a surprins un șofer cu 288 km/h

Un radar al Poliției Rutiere a înregistrat duminică o viteză record în România - 288 de kilometri la oră, pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Un șofer inconștient și teribilist a deven ...

Tue, 24 Aug 2021 01:55:00 GMT



....
....
....
....

Showing 1-5 of 100 items:

Momentul în care Gigi Becali a spus stop: "Vei mânca atâtea bătăi până când vei pune un antrenor"

Gigi Becali a decis să nu se mai implice la echipă și să lase FCSB pe mâna antrenorului principal Edi Iordănescu, care a fost instalat săptămâna trecută.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

UCL, play-off, retur | Young Boys, Benfica și Malmo merg în grupele Champions League. Keșeru și Rotariu, eliminați

Lupta pentru accesul în grupele Champions League continuă la Digi Sport cu returul din play-off. Ferencvaros - Young Boys, PSV - Benfica și Ludogorets - Malmo sunt meciurile serii.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

”Am jucat până la 38 de ani! Când să fac școala?” Marius Croitoru, fără licență PRO, pe podiumul Ligii 1!

”Am jucat până la 38 de ani! Când să fac școala?” Marius Croitoru, fără licență PRO, pe podiumul Ligii 1!

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Rangers are probleme înaintea meciului din Europa League! Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19

Rangers are probleme înaintea meciului din Europa League! Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Bogdan Stelea, despre decizia luată de Gigi Becali: "Se râde, dar nu e de râs! E bine că omul și-a dat seama și s-a oprit"

Bogdan Stelea, despre decizia luată de Gigi Becali: "Se râde, dar nu e de râs! E bine că omul și-a dat seama și s-a oprit"

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....


more from Tag ...
It pains us to inform the residents and taxpayers of Peterborough that like so many other towns and cities we have fallen victim to an internet-based crime that has defrauded our taxpayers.” ...

more from Tag ...

Lammiileen Itoophiyaa Sa'uudii Arabiyaa jiran qaamolee nageenyaa fi poolisoota biyyattiin dararaan itti hammaachuu himatu.

more from Tag ...

Ministerul Afacerilor Externe de la București ne-a solicitat publicarea următorului drept la replică. În atenția doamnei Alexandra Scherle Redactor șef Deutsche Welle Romania Stimată doamnă redactor ș ...

more from Tag ...

Let There Be Carnage will be delayed to January 21 2022 though Sony is waiting until after the annual CinemaCon exhibition to make a proper announcement. According to Variety several inside sources ...

more from Tag ...



....
O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către un necunoscut, potrivit varesenews.it. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Un tânăr a evadat din sediul Poliției pe geamul toaletei în timp ce se afla în arest preventiv Un tânăr de 18 ani a evadat, marți seara, din sediul Poliţiei Urziceni pe geamul unei toalete, în timp ce se afla în arest preventiv pentru furt și conducere fără permis. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Tentativă oribilă de crimă la o universitate din Germania: Apa era otrăvită. Șapte persoane au primit tratament medical Șapte persoane de la o universitate din vestul Germaniei au primit tratament medical după ce au prezentat simptome de otrăvire, iar procurorii au deschis o anchetă privind suspiciunile de tentativă de crimă, au declarat marți autoritățile, conform AP. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Florin Cîțu nu era singur în mașină în momentul în care a condus băut în SUA. Document exclusiv Mihai Gâdea a prezentat, marți, în exclusivitate la Sinteza zilei, documentul arestării premierului Florin Cîțu în SUA. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ce se întâmplă cu pensiile. Explicațiile președintelui Casei Naționale de Pensii Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 ce se va schimba în modul de calculare a pensiilor. Loader BackLink (LoadLink Backer)
Loader BackLink (LoadLink Backer)
My Featured Stories
Headlines Newspaper
Online Promotion
RSS custom Feed
FREE app Loader BackLink
Tag
... Brașov și un autoturism s-au ciocnit ...
Ambulanță din Brașov, lovită într-o intersecție de o mașină. Sunt cinci răniți Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... PNAS, pandemiile sunt multe mai frecente ...
Cercetătorii au calculat probabilitatea apariției unei noi pandemii. Ce au descoperit Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... de amenda de 5.000 de ...
Iulian Bulai a câștigat procesul cu CNCD după amenda primită la postarea cu „Iisus”. Avea de plată 5.000 de lei Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... fanii cu apariția sa, după ...
Demi Moore și-a uimit fanii cu o nouă fotografie pe Instagram. Cum arată actrița la 58 de ani. GALERIE FOTO Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... Premierul Florin Cîţu a ...
Cîţu tot nu știe cât costă o pâine: ”Nu suntem ca în comunism, are mai multe prețuri”. Ce spune de gafa lui Vîlceanu Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Observator de bine, 24 august 2021. Elev de 8 ani din Brașov, campionul Uniunii Europene la șah Observator de bine, 24 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Florin Cîţu, despre gafa ministrului de Finanţe: "Era optimist". Ludovic Orban: "Ar fi culmea să vă spun că mi se pare în regulă" Florin Cîţu a declarat că ministrul de Finanţe era optimist atunci când a greşit valoarea salariului minim pe economie, însă a recunoscut ulterior că acesta a făcut o gafă. Ludovic Orban însă nu a fost la fel de îngăduitor cu Dan Vîlceanu, de altfel un apropiat al premierului şi contracandidatului său la şefia PNL. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
15 maşini de pompieri au intervenit la un posibil incendiu la Marie Curie, după ce un trecător a văzut fumul de la o acţiune de deratizare şi a crezut că a luat foc spitalul A fost agitaţie maximă, marţi seara, într-un renumit cartier din Bucureşti, după ce nu mai puţin de 15 maşini de pompieri au intervenit pentru a stinge un eventual incendiu izbucnit la Spitalul de Copii "Marie Curie". Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Talibanii l-au condamnat la moarte pe fratele unui traducător afgan pentru că i-a ajutat pe americani: ”Ai ales această cale și moartea ta este iminentă” Talibanii l-au condamnat la moarte pe fratele unui traducător afgan, potrivit unor scrisori obținute de CNN, în care bărbatul este acuzat că a ajutat SUA și a oferit securitate fratelui său, care a servit ca interpret al trupelor americane. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Preţul prunelor va fi mai mare în pieţe. Loviţi de îngheţ şi apoi secetă, agricultorii preferă să facă ţuică şi gem din fructele adunate Îngheţul din primăvară şi seceta care a urmat au făcut ca în acest an producţia de prune să fie mult mai mică. Şi ştim ce înseamnă asta: preţul fructelor va creşte. O spun şi bănăţenii care deja culeg fructele şi le folosesc... cum ştiu ei mai bine şi cum şade mai bine în cămară: pentru pălinca tradiţională şi gem. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
G7: Talibanii să răspundă pentru acţiunile lor în vederea combaterii terorismului în Afganistan. Președintele SUA a decis să nu prelungească misiunea de evacuare după 31 august Președintele Joe Biden a decis să nu prelungească termenul de 31 august pentru actuala misiune de evacuare a cetățenilor americani și a aliaților afgani din Afganistan, a anunțat, marți, un oficial al administrației SUA. Biden a luat decizia după consultarea cu echipa sa de securitate națională. Cântărind riscurile cu menținerea forțelor pe teren, dincolo de termenul limită, el a optat pentru finalizarea misiunii până în ziua de marți, săptămâna viitoare, când a fost de altfel stabilit termenul limită în negocierea cu talibanii. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
"Eu le spun copiilor mei să stingă lumina". Reacţia unui oficial din ministerul Energiei, în pragul scumpirilor la curent şi gaze Vine o iarnă grea, cu facturi la gaze şi curent ameţitoare! Un sfert din populaţie, care nu a trecut pe piaţa concurenţială, ar putea plăti chiar dublu faţă de anul trecut. Un semnal de alarmă care pe guvernanţi îi lasă rece. Cu cinism, ne îndeamnă să stingem becul sau televizorul dacă vrem să facem economie. Loader BackLink (LoadLink Backer)


more from Feed ...
Striking a deal with moderates House Democratic leaders muscled President Biden’s multitrillion-dollar budget blueprint over a key hurdle ending a risky standoff and putting the party’s domestic ...

more from Feed ...

Ministerul Afacerilor Externe de la București ne-a solicitat publicarea următorului drept la replică. În atenția doamnei Alexandra Scherle Redactor șef Deutsche Welle Romania Stimată doamnă redactor ș ...

more from Feed ...

The upcoming Forza Horizon 5 was given a full segment unlike Halo Infinite on the Xbox livestream from today (August 24). It announced a new controller the two cover cars and showed some in-game ...

more from Feed ...

Alex Schwartz and Cy Wise have started Absurd Joy to make remote working more joyful with Tangle. They have raised $5.5 million.

more from Feed ...

It can be helpful to look at what we know-and don't know-about inflation. Following are common misconceptions surrounding periods of high inflation along with the truth behind these myths.

more from Feed ...



....
Biden așteaptă cooperare de la talibani: Misiunea militară americană în Afganistan este pe cale să fie finalizată pe 31 august

Preşedintele Joe Biden le-a comunicat marţi liderilor G7, în cadrul reuniunii virtuale, că misiunea militară americană în Afganistan este "pe cale să fie finalizată" pe 31 august, cu condiţia ca talibanii să coopereze în continuare pentru a permite accesul în aeroportul din Kabul persoanelor care urmează să fie evacuate.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
TOP 10. Cele mai sigure orașe din lume: O capitală europeană ocupă prima poziție

O capitală europeană a fost desemnată drept cel mai sigur oraș din lume potrivit unui amplu studiu realizat de Economist Intelligence Unit.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
A rămas cu mașina pe câmp și a turat motorul până a luat foc vegetația, cu tot cu autoturism

Un giurgiuvean a rămas blocat cu mașina pe câmp și a turat motorul ca să iasă la liman până când țeava de eșapament s-a încins așa de tare încât vegetația a luat foc. Ulterior, mașina a fost cuprinsă de flăcări și a ars în întregime.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
A apărut DOCUMENTUL oficial cu arestarea lui Florin Cîțu în SUA: Erau mai multe persoane în mașină - Noutățile din dosar

A apărut documentul oficial cu arestarea premierului Florin Cîțu din SUA, în urmă cu 20 de ani. Conform actului de arestare, Cîțu nu a fost depistat drogat, ci băut.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Accident grav între o ambulanță și un autoturism, în Brașov. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Braşov s-au ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Braşov.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Anchetă în cazul profesorului din Timişoara care a dansat provocator în fața elevilor - Reacția lui Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu - ministrul Educaţiei spune că se va face anchetă în cazul profesorului de geografie din Timișoara care a fost filmat în timp ce dansa provocator în faţa elevilor într-o tabără școlară.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Cum a scăpat de închisoare un student arab care a incendiat 4 mașini pentru că a fost privit în ochi

Un student palestinian din Fâşia Gaza a fost condamnat la închisoare cu suspendare de Curtea de Apel Iaşi, care a întors astfel pedeapsa de 1 an şi 6 luni cu executare dictată în primă instanţă pentru distrugere în formă continuată, după ce s-a răzbunat pe un conaţional pentru că a fost privit în ochi, scrie Ziarul de Iaşi.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
Tag
... general) După ce au ...
Seară nebună în play-off-ul Champions League! Young Boys, calificare dramatică cu Ferencvaros. Benfica a eliminat-o pe PSV. Dorin Rotariu și Ludogoreț au ratat „masa bogaților” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... Becali a avut o ...
„Cu mine nu îi mai merge!” Reacţia lui Gigi Becali, după ce Valeriu Iftime a anunţat că Ongenda costă cel puţin un milion de euro: „Îmi vine să râd!” Adevărul despre negocierile pentru starul de la Botoşani Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... contractul cu FCSB, informaţie dezvăluită ...
FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase! Dezvăluirea lui Ioan Becali, înainte să îl facă pe Olimpiu Moruţan „sultan” la Galatasaray: „Am anunţat cluburile! Cine se va înţelege cu el, îl va avea!” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... de la L’Equipe, care ...
Nebunie pe piața transferurilor! Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece la Manchester City. Detalii de ultimă oră despre mutarea surpriză Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... publicații internaționale au scris, marți seară, că ...
Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe! Anunțul bombă în presa din Spania. Ce răspuns a dat PSG Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină O femeie și-a cumpărat o casă și, după ceva timp, a decis să transforme curtea după un plan bine pus la punct. Când totul a fost gata, vecinii și cunoscuții au fost uluiți de ceea ce a făcut aceasta în grădină. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații Igor și Grichka Bogdanov și-au făcut un renume în Franța cu ajutorul emisiunilor și lucrărilor științifice publicate. În ultimii ani, însă, gemenii au atras atenția prin look-ul lor neobișnuit, obținut în urma operațiilor estetice. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Prima fotografie cu bebelușii Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, fotbalistul Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Și colega de trupă a lui Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards, a născut, la doar câteva zile după ea. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ștefania Costache (Lolrelai de la iUmor) a întors toate privirile cu ținuta ei sexy, la plajă. Cum a fost surprinsă Ștefania Costache, cunoscută cu numele de Lolrelai își încântă fnaii cu imagini în ipostaze incendiare. Recent, fosta concurentă de la iUmor s-a fotografiat la plajă. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA, a decedat. Care a fost cauza decesului său. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut să facă o femeie, chiar în curtea casei sale. Imaginile sunt virale O femeie a decis într-o zi că a venit momentul să pună în aplicare un plan pe care îl avea de ceva timp în minte. Vecinii au fost uluiți când au descoperit ce a putut aceasta să își facă în curtea casei. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
....
....






aePiot worldwide news

- Loader BackLink (LoadLink Backer) - 396 new cases in Nakhon Ratchasima



aePiot worldwide news


396 new cases in Nakhon Ratchasima

There were 396 new cases of Covid-19 and three more fatalities reported by provincial authorities on Thursday.

Wed, 18 Aug 2021 22:30:00 GMT



....
....
....
....

Showing 1-6 of 100 items:

Momentul în care Gigi Becali a spus stop: "Vei mânca atâtea bătăi până când vei pune un antrenor"

Gigi Becali a decis să nu se mai implice la echipă și să lase FCSB pe mâna antrenorului principal Edi Iordănescu, care a fost instalat săptămâna trecută.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

UCL, play-off, retur | Young Boys, Benfica și Malmo merg în grupele Champions League. Keșeru și Rotariu, eliminați

Lupta pentru accesul în grupele Champions League continuă la Digi Sport cu returul din play-off. Ferencvaros - Young Boys, PSV - Benfica și Ludogorets - Malmo sunt meciurile serii.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

”Am jucat până la 38 de ani! Când să fac școala?” Marius Croitoru, fără licență PRO, pe podiumul Ligii 1!

”Am jucat până la 38 de ani! Când să fac școala?” Marius Croitoru, fără licență PRO, pe podiumul Ligii 1!

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Rangers are probleme înaintea meciului din Europa League! Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19

Rangers are probleme înaintea meciului din Europa League! Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

Bogdan Stelea, despre decizia luată de Gigi Becali: "Se râde, dar nu e de râs! E bine că omul și-a dat seama și s-a oprit"

Bogdan Stelea, despre decizia luată de Gigi Becali: "Se râde, dar nu e de râs! E bine că omul și-a dat seama și s-a oprit"

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....

UPDATE Răspunsul lui PSG, după oferta scrisă de 160 de milioane de euro a lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (22 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain, iar tot mai multe voci susțin că atacantul francez are șanse importante să se transfere la Real Madrid încă din această vară.

Loader BackLink (LoadLink Backer)

....
....


more from Tag ...
În Germania oamenii care au fost vaccinați de două ori cei care pot prezenta un test negativ și cei care s-au vindecat de coronavirus pot circula în mare parte liber de acum înainte. Nevaccinații s ...

more from Tag ...

The Patriots must make one more roster move by 4 p.m. ET to cut their team down to 80 players. Finals cuts take place next Tuesday.

more from Tag ...

CHANNEL 4'S Paralympics coverage was slammed by viewers during Tuesday's opening ceremony as the occasion was disrupted in the midst of the celebrations.

more from Tag ...

Channel 4 has said it would not be able to do "anything like" as much coverage of the Paralympics in the future if the broadcaster was privatised. The government is set to decide in the coming months ...

more from Tag ...



....
O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către un necunoscut, potrivit varesenews.it. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Un tânăr a evadat din sediul Poliției pe geamul toaletei în timp ce se afla în arest preventiv Un tânăr de 18 ani a evadat, marți seara, din sediul Poliţiei Urziceni pe geamul unei toalete, în timp ce se afla în arest preventiv pentru furt și conducere fără permis. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Tentativă oribilă de crimă la o universitate din Germania: Apa era otrăvită. Șapte persoane au primit tratament medical Șapte persoane de la o universitate din vestul Germaniei au primit tratament medical după ce au prezentat simptome de otrăvire, iar procurorii au deschis o anchetă privind suspiciunile de tentativă de crimă, au declarat marți autoritățile, conform AP. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Florin Cîțu nu era singur în mașină în momentul în care a condus băut în SUA. Document exclusiv Mihai Gâdea a prezentat, marți, în exclusivitate la Sinteza zilei, documentul arestării premierului Florin Cîțu în SUA. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ce se întâmplă cu pensiile. Explicațiile președintelui Casei Naționale de Pensii Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 ce se va schimba în modul de calculare a pensiilor. Loader BackLink (LoadLink Backer)
Loader BackLink (LoadLink Backer)
My Featured Stories
Headlines Newspaper
Online Promotion
RSS custom Feed
FREE app Loader BackLink
Tag
... Brașov și un autoturism ...
Ambulanță din Brașov, lovită într-o intersecție de o mașină. Sunt cinci răniți Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... în PNAS, pandemiile ...
Cercetătorii au calculat probabilitatea apariției unei noi pandemii. Ce au descoperit Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... moment, de amenda de 5.000 de ...
Iulian Bulai a câștigat procesul cu CNCD după amenda primită la postarea cu „Iisus”. Avea de plată 5.000 de lei Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... nou fanii cu apariția sa, după ce ...
Demi Moore și-a uimit fanii cu o nouă fotografie pe Instagram. Cum arată actrița la 58 de ani. GALERIE FOTO Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... despre prețul pâinii, despre care a ...
Cîţu tot nu știe cât costă o pâine: ”Nu suntem ca în comunism, are mai multe prețuri”. Ce spune de gafa lui Vîlceanu Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Florin Cîţu, despre gafa ministrului de Finanţe: "Era optimist". Ludovic Orban: "Ar fi culmea să vă spun că mi se pare în regulă" Florin Cîţu a declarat că ministrul de Finanţe era optimist atunci când a greşit valoarea salariului minim pe economie, însă a recunoscut ulterior că acesta a făcut o gafă. Ludovic Orban însă nu a fost la fel de îngăduitor cu Dan Vîlceanu, de altfel un apropiat al premierului şi contracandidatului său la şefia PNL. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
15 maşini de pompieri au intervenit la un posibil incendiu la Marie Curie, după ce un trecător a văzut fumul de la o acţiune de deratizare şi a crezut că a luat foc spitalul A fost agitaţie maximă, marţi seara, într-un renumit cartier din Bucureşti, după ce nu mai puţin de 15 maşini de pompieri au intervenit pentru a stinge un eventual incendiu izbucnit la Spitalul de Copii "Marie Curie". Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Talibanii l-au condamnat la moarte pe fratele unui traducător afgan pentru că i-a ajutat pe americani: ”Ai ales această cale și moartea ta este iminentă” Talibanii l-au condamnat la moarte pe fratele unui traducător afgan, potrivit unor scrisori obținute de CNN, în care bărbatul este acuzat că a ajutat SUA și a oferit securitate fratelui său, care a servit ca interpret al trupelor americane. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Preţul prunelor va fi mai mare în pieţe. Loviţi de îngheţ şi apoi secetă, agricultorii preferă să facă ţuică şi gem din fructele adunate Îngheţul din primăvară şi seceta care a urmat au făcut ca în acest an producţia de prune să fie mult mai mică. Şi ştim ce înseamnă asta: preţul fructelor va creşte. O spun şi bănăţenii care deja culeg fructele şi le folosesc... cum ştiu ei mai bine şi cum şade mai bine în cămară: pentru pălinca tradiţională şi gem. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
G7: Talibanii să răspundă pentru acţiunile lor în vederea combaterii terorismului în Afganistan. Președintele SUA a decis să nu prelungească misiunea de evacuare după 31 august Președintele Joe Biden a decis să nu prelungească termenul de 31 august pentru actuala misiune de evacuare a cetățenilor americani și a aliaților afgani din Afganistan, a anunțat, marți, un oficial al administrației SUA. Biden a luat decizia după consultarea cu echipa sa de securitate națională. Cântărind riscurile cu menținerea forțelor pe teren, dincolo de termenul limită, el a optat pentru finalizarea misiunii până în ziua de marți, săptămâna viitoare, când a fost de altfel stabilit termenul limită în negocierea cu talibanii. Loader BackLink (LoadLink Backer)


more from Feed ...
Ministerul Afacerilor Externe de la București ne-a solicitat publicarea următorului drept la replică. În atenția doamnei Alexandra Scherle Redactor șef Deutsche Welle Romania Stimată doamnă redactor ș ...

more from Feed ...

În Germania oamenii care au fost vaccinați de două ori cei care pot prezenta un test negativ și cei care s-au vindecat de coronavirus pot circula în mare parte liber de acum înainte. Nevaccinații s ...

more from Feed ...

On Saturday a beekeeper discovered his beehives surrounded by petrol and in flames. 1 million bees were killed leaving him devastated.

more from Feed ...



....
Biden așteaptă cooperare de la talibani: Misiunea militară americană în Afganistan este pe cale să fie finalizată pe 31 august

Preşedintele Joe Biden le-a comunicat marţi liderilor G7, în cadrul reuniunii virtuale, că misiunea militară americană în Afganistan este "pe cale să fie finalizată" pe 31 august, cu condiţia ca talibanii să coopereze în continuare pentru a permite accesul în aeroportul din Kabul persoanelor care urmează să fie evacuate.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
TOP 10. Cele mai sigure orașe din lume: O capitală europeană ocupă prima poziție

O capitală europeană a fost desemnată drept cel mai sigur oraș din lume potrivit unui amplu studiu realizat de Economist Intelligence Unit.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
A rămas cu mașina pe câmp și a turat motorul până a luat foc vegetația, cu tot cu autoturism

Un giurgiuvean a rămas blocat cu mașina pe câmp și a turat motorul ca să iasă la liman până când țeava de eșapament s-a încins așa de tare încât vegetația a luat foc. Ulterior, mașina a fost cuprinsă de flăcări și a ars în întregime.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
A apărut DOCUMENTUL oficial cu arestarea lui Florin Cîțu în SUA: Erau mai multe persoane în mașină - Noutățile din dosar

A apărut documentul oficial cu arestarea premierului Florin Cîțu din SUA, în urmă cu 20 de ani. Conform actului de arestare, Cîțu nu a fost depistat drogat, ci băut.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Accident grav între o ambulanță și un autoturism, în Brașov. Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Braşov s-au ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Braşov.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Anchetă în cazul profesorului din Timişoara care a dansat provocator în fața elevilor - Reacția lui Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu - ministrul Educaţiei spune că se va face anchetă în cazul profesorului de geografie din Timișoara care a fost filmat în timp ce dansa provocator în faţa elevilor într-o tabără școlară.

Loader BackLink (LoadLink Backer)
Tag
... general) După ce au câștigat cu ...
Seară nebună în play-off-ul Champions League! Young Boys, calificare dramatică cu Ferencvaros. Benfica a eliminat-o pe PSV. Dorin Rotariu și Ludogoreț au ratat „masa bogaților” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... reacţie după ce Iftime a ...
„Cu mine nu îi mai merge!” Reacţia lui Gigi Becali, după ce Valeriu Iftime a anunţat că Ongenda costă cel puţin un milion de euro: „Îmi vine să râd!” Adevărul despre negocierile pentru starul de la Botoşani Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... cu FCSB, informaţie dezvăluită în exclusivitate ...
FCSB îl poate pierde şi pe Florin Tănase! Dezvăluirea lui Ioan Becali, înainte să îl facă pe Olimpiu Moruţan „sultan” la Galatasaray: „Am anunţat cluburile! Cine se va înţelege cu el, îl va avea!” Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
...

Anunțul a fost făcut de ...

Nebunie pe piața transferurilor! Cristiano Ronaldo ar fi cerut să plece la Manchester City. Detalii de ultimă oră despre mutarea surpriză Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
Tag
... publicații internaționale au ...
Real Madrid, ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe! Anunțul bombă în presa din Spania. Ce răspuns a dat PSG Loader BackLink (LoadLink Backer)

RSS custom Feed

....

....

....
....
Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină O femeie și-a cumpărat o casă și, după ceva timp, a decis să transforme curtea după un plan bine pus la punct. Când totul a fost gata, vecinii și cunoscuții au fost uluiți de ceea ce a făcut aceasta în grădină. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații Igor și Grichka Bogdanov și-au făcut un renume în Franța cu ajutorul emisiunilor și lucrărilor științifice publicate. În ultimii ani, însă, gemenii au atras atenția prin look-ul lor neobișnuit, obținut în urma operațiilor estetice. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Prima fotografie cu bebelușii Leigh-Anne Pinnock, din trupa Little Mix, și iubitul ei, fotbalistul Andre Gray, au devenit părinți de gemeni. Și colega de trupă a lui Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards, a născut, la doar câteva zile după ea. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Ștefania Costache (Lolrelai de la iUmor) a întors toate privirile cu ținuta ei sexy, la plajă. Cum a fost surprinsă Ștefania Costache, cunoscută cu numele de Lolrelai își încântă fnaii cu imagini în ipostaze incendiare. Recent, fosta concurentă de la iUmor s-a fotografiat la plajă. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt bărbat din SUA a murit. Care a fost cauza decesului și cum arăta acesta Igor Vovkovinskiy, cel mai înalt om din SUA, a decedat. Care a fost cauza decesului său. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
Vecinii au fost uluiți când au văzut ce a putut să facă o femeie, chiar în curtea casei sale. Imaginile sunt virale O femeie a decis într-o zi că a venit momentul să pună în aplicare un plan pe care îl avea de ceva timp în minte. Vecinii au fost uluiți când au descoperit ce a putut aceasta să își facă în curtea casei. Loader BackLink (LoadLink Backer)
....
....
....






aePiot worldwide news

O femeie în vârstă de ... legii au constatat că acesta avea asupra lui un cuțit, cu care a amenințat că se va sinucide. Unul dintre polițiști a încercat să îl imobilizeze, dar a fost rănit. Bărbatul a ...

  G hidul L ocatarului Cel mai complex Ghid al Romanilor de pretutindeni. Cele mai căutate locuri de muncă din România. ...

Aleator